Glesborg Bygade 81

Børnefødselsdag i SFO · SFO
    2

97877

Børneby Glesborg er børnebyen midt i al naturen. Fælles for Børnehaven Savværket, Glesborg Børnehave og Glesborg Skoles SFO er, at de alle tildelt Grønne Spirer, der betyder, at institutionerne gør en særlig indsats i og omkring naturen. Vores dagplejere er i 2016 også blevet tildelt Grønne Spirer.

Børnebyens omgivelser lægger op til udeleg og -læring, og i skolen, SFO'en og Glesborg Børnehave har vi mulighed for at benytte det store, åbne og skønne grønne udeareal vi råder over, med blandt andet klatretårne, kæmpegynge, mooncarbane, multibane, to svævebaner og en kæmpe hoppepude. Glesborg Børnehave og skole/SFO er opdelt med et hegn imellem, men der er altid mulighed for at åbne porten og lade børnene lege på tværs af institutionerne.

Vi ligger tæt på vandet og stranden i Bønnerup og Fjellerup, endnu tættere på vores egen skoleskov i Hemmed (ca. 7 hektar har vi til rådighed), og Børnehaven Savværket ligger i naturskønne omgivelser i Gjerrild. Derudover er vi en del af et tæt knyttet lokalsamfund, som bakker stærkt op om vores børneby. Børnebyen lægger også gerne lokaler til diverse lokale arrangementer, så som fællesspisning for byens borgere, aftenundervisning og Faxe Kondi Cup henover sommerferien.

Lyder det som et sted for dit barn? Så ring til skolens kontor på 8959 2290 for at høre mere, eller find et telefonnummer under kontaktinfo til én af enhederne :-)

Martin Hasfeldt den 18-09-2017

Så er vi klar med vores 2017/2018 program.

Vi glæder os til endnu en sæson med jeres dejlige børn. Husk at like vores facebook side for at få de seneste opdateringer www.facebook.com/grenaaboernebio

Som altid så håber vi der er nogle forældre der vil hjælpe os til de forskellige forestillinger. Så har du/I mulighed for at hjælpe til én eller flere film, så kontakt os på [email protected] , facebook eller ved at "hakke af" i feltet under tilmelding af jeres børn.

Husk at Kino ikke er forbundet med Børnebio (udover at vi lejer deres sale) så ved evt. spørgsmål så kontakt os via mail eller facebook.

Grenaa Børnebio