Glesborg Bygade 81

Tema: Fremstilling af genbrugstøj · SFO

20354
    Kiss Laursen den 02-09-2015
    SÅ er det minikonfirmandtid. laugh

- se vedhæftede indbydelse.
    Helle Bruun Poulsen den 28-08-2015
    SKOLEBODEN ÅBNER IGEN PÅ TORSDAG smiley

Bestyrelsen i Børneby Glesborg har, som I sikkert har læst i bestyrelsesreferaterne, arbejdet på at finde en løsning, så skoleboden igen kan holde åbent 2 dage om ugen, uden at skolens budget involveres heri.

På bestyrelsesmødet i går aftes godkendte bestyrelsen således en aftale med Kirsten og Katé fra Café Soffe om salg af skolemad fra boden torsdage og fredage med start på torsdag d. 3. sept. Se venligst vedhæftede skrivelse fra Café Soffe (side 1) + madplanen (side 2).

Flere af jer har undret jer over, at skolen ikke lidt tidligere har meldt noget officielt ud om genåbning af skoleboden, da "nyheden" om det forestående samarbejde med Café Soffe vist har floreret på Facebook i længere tid. Da aftalen formelt set ikke var endelig vedtaget før bestyrelsesmødet i aftes, kunne undertegnede desværre ikke melde noget endeligt ud før i dag. At der så er blevet skrevet herom på Facebook inden, ser vi bare som et positivt tegn på, at Café Soffe går ind i samarbejdet med et rigtig godt engagement - og lige som os glæder sig til at komme igang smiley.

Café Soffe kommer til morgensamlingen på mandag og fortæller eleverne om skoleboden, og på onsdag efter morgensang mødes Kirsten og Katé fra Café Soffe med eleverne fra 6. klasse for at fortælle dem, hvordan og hvad de skal hjælpe med.

Her i starten kommer Café Soffe med voksne til at stå for salget både torsdag og fredag. På sigt er det meningen, at elever fra 6. klasse sammen med lærer Gitte Zacher skal stå for salget om torsdagen - mens Café Soffe står for salget om fredagen med hjælp fra 6. klasses elever.

Vi glæder os meget til samarbejdet med Café Soffe og håber, at I vil tage godt imod tilbuddet samt bære over med os alle, hvis/når vi løber ind i diverse små-opstartsproblemer, indtil vi lige finder ud af, hvor meget der skal produceres til hver gang, hvor mange sælgere der er brug for osv. osv.

Helle Bruun Poulsen
    Distriktsleder i Børneby Glesborg
    Kiss Laursen den 24-08-2015
    Nu er det snart...

Skoleudflugt til Moesgård d. 10 september 2015.

Vær klar til at stige på busserne foran skolen kl. 8.30 og HUSK madpakken.

Vi forventer at være tilbage på skolen så alle kan nå bussen kl. 15.26.