Glesborg Bygade 81

8585 Glesborg

[email protected]

tlf. 8959 2290

Træffes hverdage fra 8-14

 • 25-02-2019
  09:00-10:30
  Børnehaven i Gymnastiksalen ·
  1
 • 26-02-2019
  08:40-14:20
  Fælles skoleudflugt til Steno Museet for hele skolen + alle lærere/pæd. · 0A · 01-2A · 3A · 4A · 5A · 6A
  1
 • 28-02-2019
  Børnefødselsdag i SFO · SFO
  2
 • 05-03-2019
  3., 4. og 5. klasse aktivitet i Fritteren - udsat til den 26/3 · SFO
  2

Besøgstæller

155770

Børneby Glesborg er børnebyen midt i al naturen. Fælles for Børnehaven Savværket, Glesborg Børnehave og Glesborg Skoles SFO er, at de alle tildelt Grønne Spirer, der betyder, at institutionerne gør en særlig indsats i og omkring naturen. Vores dagplejere er i 2016 også blevet tildelt Grønne Spirer.

Børnebyens omgivelser lægger op til udeleg og -læring, og i skolen, SFO'en og Glesborg Børnehave har vi mulighed for at benytte det store, åbne og skønne grønne udeareal vi råder over, med blandt andet klatretårne, kæmpegynge, mooncarbane, multibane, to svævebaner og en kæmpe hoppepude. Glesborg Børnehave og skole/SFO er opdelt med et hegn imellem, men der er altid mulighed for at åbne porten og lade børnene lege på tværs af institutionerne.

Vi ligger tæt på vandet og stranden i Bønnerup og Fjellerup, endnu tættere på vores egen skoleskov i Hemmed (ca. 7 hektar har vi til rådighed), og Børnehaven Savværket ligger i naturskønne omgivelser i Gjerrild. Derudover er vi en del af et tæt knyttet lokalsamfund, som bakker stærkt op om vores børneby. Børnebyen lægger også gerne lokaler til diverse lokale arrangementer, så som fællesspisning for byens borgere, aftenundervisning og Faxe Kondi Cup henover sommerferien.

Lyder det som et sted for dit barn? Så ring til skolens kontor på 8959 2290 for at høre mere, eller find et telefonnummer under kontaktinfo til én af enhederne :-)

 • ikon
  Annika Lykke Steffensen den 22-02-2019

  Fastelavn er mit navn....

  Tirsdag den 5. marts holder vi fastelavn på skolen. Det bliver dog først efter middagspausen, så derfor behøver man ikke komme udklædt allerede fra morgenstunden.
  0.kl., 1./2. kl. og 3. kl. skal slå katten af tønden nede i Fritteren.
  4. kl., 5. kl. og 6. kl. skal slå katten af tønden nede i gym. salen.

  Vi samles til sidst oppe i forhallen, hvor der vil blive kåret bedste udklædte i hver årgang og selvfølgelig kattekonge og dronning. Derudover har 4., 5. og 6. klasse bagt fastelavnsboller som vil blive uddelt der.

  Vi håber at se rigtig mange udklædte børn.

 • ikon
  Martin Hasfeldt den 20-02-2019
  Børnehaven oplever problemer med, at lågen ikke er lukket ud til parkeringspladsen ikke er lukket.

  Både forældre og elever glemmer at lukke, og vi beder derfor ALLE, der benytter lågen om at:
  HUSKE AT LUKKE DEN EFTER SIG - OG HUSKE AT SLÅ EKSTRALÅSEN NED

   
 • ikon
  Martin Hasfeldt den 19-02-2019
  AC NORDDJURS INVITERER TIL NYTÅRSAPPEL

  Læse mere i vedhæftede...
 • ikon
  Martin Hasfeldt den 18-02-2019

  Hej vandhunde.

  Så starter svømning i Bønnerup igen mandag den 25/2-2019 (uge 9).

  Vi tilbyder 3 forskellige hold: Forældre-barn (FB), Plask og Leg (PL) og Let Øvede/Øvede (LØ)

  FB er for børn der har brug for mor/far i vandet. Vi koncentrerer os om at barnet bliver trygt og kan lære at have det sjovt i vandet. Undervisningen foregår igennem simple og underholdende lege.

  Ved PL skal børnene kunne bevæge sig i vandet uden forælder, dog gerne med vinger og bælte, som svømmeklubben stiller. Der arbejdes på at gøre barnet fortrolig i vand igennem lege og små svømmeøvelser.

  Ved LØ er børnene fortrolige med at være i vandet, hoppe i og få hovedet under vand. Der er fokus på "normal" svømmeundervisning men også undervisning gennem leg.

  Svømmehallen åbner kl. 17:45 og første hold starter kl. 18:00 i vandet. Undervisningen pr. hold varer i 30min. Sammensætning af hold og fordeling af hold på dagene afhænger af interesse og tilmeldingerne.

  Kontingentet er kr. 400 for første barn og kr. 350 for anden barn pr. sæson. Der vil være en forårs- og en efterårssæson på et år.

  Så hvis I/jeres barn/børn vil være med til svømning må I må gerne sende en e-mail til Maren Mortensen på [email protected] med navnet af barnet, fødselsdag og ønske om hold og dag samt mors eller fars telefonnummer.

  Mange hilsner, Maren