Glesborg Bygade 81

Sommerferie - der er tilmelding for ugerne 26, 27, 30 og 31 · SFO
    2

55228

Børneby Glesborg er børnebyen midt i al naturen. Fælles for Børnehaven Savværket, Glesborg Børnehave og Glesborg Skoles SFO er, at de alle tildelt Grønne Spirer, der betyder, at institutionerne gør en særlig indsats i og omkring naturen. Vores dagplejere er nu også gået i gang med Grønne Spirer.

Børnebyens omgivelser lægger op til udeleg og -læring, og i skolen, SFO'en og Glesborg Børnehave har vi mulighed for at benytte det store, åbne og skønne grønne udeareal vi råder over, med blandt andet klatretårne, kæmpegynge, mooncarbane, multibane, to svævebaner og en kæmpe hoppepude. Glesborg Børnehave og skole/SFO er opdelt med et hegn imellem, men der er altid mulighed for at åbne porten og lade børnene lege på tværs af institutionerne.

Vi ligger tæt på vandet og stranden i Bønnerup og Fjellerup, endnu tættere på vores egen skoleskov i Hemmed (ca. 1 hektar har vi til rådighed), og Børnehaven Savværket ligger i naturskønne omgivelser i Gjerrild. Derudover er vi en del af et tæt knyttet lokalsamfund, som bakker stærkt op om vores børneby. Børnebyen lægger også gerne lokaler til diverse lokale arrangementer, så som fællesspisning for byens borgere, aftenundervisning og Faxe Kondi Cup henover sommerferien.

Ring til skolens kontor på 8959 2290 for at høre mere  :-)

Martin Hasfeldt den 21-04-2016
    Alle der har modtaget et buskort i løbet af dette skoleår, skal gemme det til første skoledag i det nye skoleår (8. august). Det er ligemeget den dag, at kortet er udløbet, da man først får udleveret det nye kort den første skoledag.

Man kan benytte det gamle frem til den skole man skal gå på. Dette gælder fx kommende 7. klasse, som kan benytte kortet til Ørum eller anden skole i Norddjurs Kommune.
    Helle Bruun Poulsen den 23-06-2016
    SKOLESKEMA 2016-17.

Hermed vedhæftet info-skrivelse vedr. kommende skoleår + skema + oversigt over aktivitets tirsdage.

I ønskes alle en rigtig god sommer med TAK for samarbejdet i året der er gået.

Mvh. Helle Bruun Poulsen
    Martin Hasfeldt den 10-06-2016
    OBS! NY FERIEPLAN FOR SKOLEÅRENE 2016/17 OG 2017/18...

Ny ferieplan for årene er netop frigivet fra Norddjurs Kommune. Den findes offentligt tilgængeligt på

Den er ligeledes vedhæftet her, og vil være tilgængelig i højre kolonne under "Nyeste dokumenter fra kontoret...". Der vil den blive liggende indtil jeg modtager en ny.

Sommerferien til næste år vil være på hele syv uger - dette er bekræftet af kommunen. SFO'en holder lukket i de to af ugerne (se planen).
    Nina Rasmussen Stilling den 06-06-2016

GRATIS BØGER I SKOLEFERIERNE

Bag læsekampagnen Gratis Børnebøger står syv af landets mest produktive børnebogsforfattere, der tilsammen har skrevet godt 350 titler. Gå ind på flg. side og læs løs.wink